DeCrozz.nl lanceert eigen app voor iOS en Android

DeCrozz.nl lanceert vandaag een nieuwe webapp. Met deze nieuwe toevoeging hoeft de echte autocrossfan niets meer te missen. De app is vanaf vandaag gratis en voor niets te downloaden voor gebruikers van iOS en Android.

Waarom heeft DeCrozz.nl een app?

In aanvulling op de bestaande website heeft DeCrozz.nl nu ook een webapp. Deze is volledig geoptimaliseerd voor de mobiele telefoon en helpt de gebruiker om nog sneller aan het laatste nieuws uit de autcrosswereld te komen.

De webapp DeCrozz.nl wordt continu voorzien van het laatste nieuws en bevat speciale pagina’s voor de videos en podcasts die gepubliceerd worden. Als mediapartner van het NK Autocross is ook een speciale pagina ingericht voor de tussenstand van het belangrijkste kampioenschap van Nederland. De tussenstand is exclusief te zien in de app en wordt dus vanaf heden niet meer speciaal op de website gepubliceerd.

Daar houdt het nog niet op. Er is een speciale kalenderpagina ingericht met praktische info over wedstrijden van het NK Autocross en de Autocross Masters. Mogelijk wordt deze functie later nog verder uitgebreid met andere wedstrijden. Bovenal moet de app een aanvulling zijn op het huidige pakket dat DeCrozz.nl heeft met de website en de verschillende social media-kanalen.

Hoe download ik de app van DeCrozz.nl?

De app van DeCrozz.nl is (nog) niet te vinden in de verschillende appstores, maar nu voor de bezoeker van de website al te vinden via deze link. Via deze website wordt gevraagd om de pagina te delen en vervolgens krijgt u in iOS de keuze om de app toe te voegen aan het home screen van de betreffende smartphone.

Download de app van DeCrozz.nl via deze link

Ik wil zelf een app, wie kan mij daarbij helpen?

De nieuwe app van DeCrozz.nl is tot stand gekomen door een samenwerking met MXFS en YourPWA.online. YourPWA.online is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de Progressive Web App (PWA) MXFS is een studio met een specialisatie voor het ontwikkelen van websites, huisstijlen en andere branding-gerelateerde zaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bring It On! (@bringiton.nl)